📍Evergem (regio Gent) // info@guillaumedecock.com // +32 476 50 59 02 // BE658.906.449

In 2015 nam ik voor het eerst een camera vast tijdens een workshop concertfotografie. Het werd mij al snel duidelijk dat ik mij hier helemaal in kon verliezen. Zo werd ik namelijk onderdeel worden van de muziekwereld en dat was uiteraard een kinderdroom. De eerste jaren fotografeerde ik uitsluitend concerten voor o.a. Indiestyle.be. Hierdoor was er een leuke afwisseling tussen opkomende artiesten en gevestigde waarden en tussen kleine zaaltjes en grote festivals. De liefde voor het medium fotografie groeide, vooral omdat ik het gevoel had dat ik iets maakte dat bleef bestaan. Een foto is een blijvende herinnering, het vertelt een verhaal waar je op elk moment kan naar teruggrijpen.

Na enkele jaren verruimde ik mijn blik en momenteel ben ik niet meer enkel terug te vinden in de muziekwereld. Je kan me ook tegenkomen op set, in de mode of in de bedrijfswereld. Telkens met hetzelfde doel: beelden creëren die iets te bieden hebben, die een verhaal vertellen, met welke insteek dan ook.

Ik werkte reeds voor

VRT Sandbox / VRT Innovation, Stad Gent, STEPS Magazine, Leietheater Deinze, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Fledge.tv, Cultuurcentrum Mechelen, The Oval Office, Rotate Media, Warhaus, Victor Buyck, Krant van West-Vlaanderen, Syntra, De Zondag,  Matexi, Stanley Milton, Filmfolie, Indiestyle.be, Dranouter Festival, Kontzert, Formaat vzw, Xian Agency, I-Moov, Bonobo (the band), New Interieur, AMON, …

Als ik niet aan het fotograferen ben dan kan je mij terugvinden aan mijn livingtafel waar ik portretten teken of schilderijtjes maak. Óf achter een pingpongtafel bij QLT Gent.